A legnagyobb hőségben is biztonságban van így a rakomány

2021 július 5.

Az egyre gyakoribb hőhullámok mindenkit próbára tesznek. A fuvarozók számára is nagy kihívást jelent, hogy a hűtési lánc folyamatosságát biztosítsák, de az iFleet erre is megoldást kínál.

A hűtést igénylő kényes rakomány a legnagyobb hőségben is a kellő hőfokon ér célba, ha az iFleet hőmérséklet-figyelő, ajtó- illetve raktérnyitást érzékelő funkcióját használja. A szolgáltatás garantálja, hogy a hőhullámban sem szakad meg a hűtési lánc, az út kezdetétől a rakomány lepakolásáig az előírt Celsius értéken, hűtve tárolható a szállítmány. Meghibásodás vagy indokolatlan raktérnyitás esetén azonnal riaszt a rendszer, így kiküszöbölhetők az akár véletlen, de hőmérséklet növekedést és ezzel komoly kárt okozó ajtónyitások.

Osztott, kamrás szállítótér esetén az iFleet rendszer egynél több hőmérőt is képes kezelni, vagyis egyik részlegben sem kell tartani attól, hogy megromlik az áru és különböző hőmérséklet-érzékenységű termékek is biztonsággal tárolhatók. Az állandó monitoringnak köszönhetően vita esetén a fuvarozó egyértelműen, pontos adatokkal bizonyíthatja az áru előírásoknak megfelelő szállítását, a hűtési lánc folyamatosságát.

Nemcsak az áruszállítás esetében fontos, hogy megfelelő legyen a hőmérséklet. Számos, személyszállítással foglalkozó (pl. külön kisbuszjáratok üzemeltetése munkásoknak) ügyfelünk számára fontos, hogy az utastérben igazoltan megfelelő legyen a hőfok. Ezzel szintén javítható a szolgáltatás színvonala.

1874
Korábbi bejegyzéseink:
Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!