Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/dybhu/public_html/icell.hu/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Az ügyfelek elégedettek az i-Fleettel - iCell

Az ügyfelek elégedettek az i-Fleettel

2016 február 11.

Az i-Cell megkérdezte a felhasználókat, hogy az első kézből származó véleményeket figyelembe véve tudjon jövőbeni fejlesztéseket végrehajtani.

A tavaly év végén végzett felmérés eredményei alapján az i-Fleet járműkövető rendszert választó ügyfelek túlnyomó része, mintegy 76%-a elégedett a telematikai szolgáltatással. Az elégedetten nyilatkozó felhasználók leginkább a rendszer rugalmasságát, a folyamatos újításokat, a fogyasztás- és sebességmérés funkciókat, valamint az okostelefonos felületet és a mobil hozzáférhetőséget méltatták.

A válaszadók 11%-a volt bizonytalan, ők az i-Fleet rendszer egyes elemeivel (üzemanyagszint figyelése, flottakövetés) elégedettek, míg a rendszer időnkénti megakadását, esetleges lefagyását említették negatívumként. Csupán a megkérdezett ügyfelek 13%-a volt elégedetlen például a sok műszaki karbantartás és a szerviz-szolgáltatás lassú válaszideje miatt.

Az i-Cell folyamatosan szolgáltatásainak és ügyfélszolgálati rendszerének fejlsztésén dolgozik. A tavaly év végi  véleménykutatás azt biztosítja, hogy a rendszerek és a felületek fejlesztése során a szakemberek minél nagyobb mértékben figyelembe vehessék azok véleményét és észrevételeit, akik élesben, az úton használják az i-Fleet berendezést.

1538
Korábbi bejegyzéseink:
Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!