Azonnal értesülni – Mindent a járműkövető rendszerek riasztási funkcióiról

2015 május 4.

Flottakövetéssel foglalkozó cikksorozatunk következő részében összefoglaljuk, hogy a nyomkövető rendszerek sokrétű riasztási funkciói miként tudják könnyebbé, átláthatóbbá és költséghatékonyabbá tenni a vállalati mindennapokat.

Igazgasson mindössze egyetlen gépkocsival dolgozó, kisebb családi vállalkozást, netán több (tucat) járműből vagy mezőgazdasági gépből álló flottát, egyszerre senki sem lehet mindenhol. Autóját a cégben dolgozó családtag vagy kolléga is használhatja, arról nem is beszélve, hogy nagyobb flották esetében a megfelelő technikai segítség nélkül lehetetlen mindent szemmel tartani.

Olykor gyanúsan sok üzemanyag fogy? Esetleg az átlaghoz képest gyorsabban amortizálódnak a céges járművek? Tudni szeretné, hogy beosztottja az előírt útvonalon közlekedik-e? Csökkenteni szeretné a gyorshajtással kapcsolatos bírságok számát és költségét? A legmodernebb nyomkövető rendszerek épp azért működnek flottamenedzsment rendszerekként, mert általuk adott esetben a legapróbb változásokat is észlelheti a flottáját illetően.

Vagyis a flottamenedzsment rendszerekbe integrált riasztási funkciókkal komoly fejfájásoktól kímélheti meg magát, miközben maximálisan kézben tarthatja a cégét.

Lássuk, melyek a legfontosabb riasztási funkciók, és azok milyen előnyökkel járnak!

Ön használja már mindegyiket?

1591
Korábbi bejegyzéseink:
Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!