Idén is az i-Cell támogatásával indul a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő

2017 április 4.

Az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság által immár hatodszorra megszervezett „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő lebonyolításához az i-Cell 2017-ben is csúcstechnológiával járul hozzá.

Ahogy tavaly, az idei évben sem volt kérdés, hogy az i-Cell mint a hazai közlekedésbiztonság ügyét kiemelten támogató vállalat ismételten a „Közlekedik a család” kezdeményezés mellé áll. Az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság és az i-Cell szakmai kapcsolata, együttműködése ráadásul már több éves múltra tekint vissza, hiszen az i-Cell Arany Pedál-díjért zajló közlekedésbiztonsági versenyei is a bizottság szakmai támogatásával valósultak meg.

A „Közlekedik a család” budapesti területi versenyén, 2017. április 22-én, szombaton, a résztvevők betekintést nyerhetnek az i-Fleet járműkövető rendszer rejtelmeibe, egyben kipróbálhatják a passzív közlekedésbiztonsági eszközzel integrált Safe Driver nyomkövető rendszert is. A Safe Driver intelligens kamerája a gyalogosok, a közlekedési sávok és táblák mellett a követési távolságot is figyeli, érzékeli, és folyamatosan monitorozza az előttünk hömpölygő forgalmat. Hallható, látható, érezhető, rezgő jelzésekkel figyelmeztet, ha a sofőr túl közel kerülne az előtte haladó járműhöz, így akár elalvásos baleseteket is megelőzhet, de a figyelmetlenségből elkövetett koccanások számát is csökkenteni képes.

További információ a versenyről a www.kozlekedikacsalad.hu weboldalon található.

1396
Korábbi bejegyzéseink:
Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!