Ingyenes szolgáltatások OBU használóknak: kényelmes megoldás az útdíjfizetésre!

2014 március 31.

Az i-Cell Kft. az e-útdíj bevezetésének kezdete óta fejleszti és bővíti az OBU S550-es készülékhez tartozó szolgáltatásait, ezért a kezdeti időszaktól elérhetővé tette http://obu.ifleet.hu weboldalát, amelynek fő célja, hogy a tengelyszám állítására nyújtson kényelmes lehetőséget minden okostelefonnal rendelkező partnere számára. A szolgáltatást a vállalat  már tavaly ősszel is bemutatta a NIT Hungary részvételével tartott roadshow keretében, igen sikeres fogadtatással.

Az eltelt idő folyamán az OBU S550-es készülékhez tartozó ingyenes szolgáltatások köre bővült, így a weblapon lekérhető a jármű útvonalán kifizetett szakaszok listája, megjeleníthető a jármű pozíciója vagy akár távolról ellenőrizhető az OBU működése is. A weboldal minden típusú mobiltelefonra optimalizálva van, így használata kényelmes útközben, és rendkívül praktikus akár asztali számítógépről is, mivel az OBU-val kapcsolatos információk így azonnal az érdeklődő rendelkezésére állnak, a sofőrrel való hosszas telefonbeszélgetések nélkül.

Az S550-es készülékhez tartozó ingyenes szolgáltatások ezáltal megteremtik a kapcsolatot az útdíjfizetésre alkalmas OBU S550 és a modern és a vállalatirányításban nélkülözhetetlen flottamenedzsment rendszerek között, ráadásul újabb eszközök megvásárlása nélkül teszik elérhetővé azok információinak többségét.

Amennyiben pedig teljes, gps alapú járműkövető rendszerre van szükség, a vállalat ismét praktikus és kedvező megoldást ajánl a már megvásárolt OBU fixen telepítésével, amely az i-Cell Kft. országos szervizhálózatának bármely pontján megoldható.

Bővebb információért kérjük, keresse az i-Cell Kft. munkatársait a +36 (1) 467 1750-es telefonszámon!

1639
Korábbi bejegyzéseink:
Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!