A megszokott módon működünk tovább

2020 november 10.

Szolgáltatásaink továbbra is a megszokott módon és időben érhetők el, de arra kérünk mindenkit, hogy a személyes kontaktusok csökkentése érdekében válassza az online vagy telefonos ügyintézést a lenti elérhetőségeken, illetve használja ki a közelmúltban elindított webshopunkat, ahol kártyás fizetéssel, házhozszállítással vásárolható OBU S550 készülék.

Szervizes kollégáink ugyanúgy intézik a beszereléseket, ahogy eddig is, tehát minden a higiéniai szabályok betartása mellett, érintkezésmentesen és biztonságosan történik. A személyes ügyfélszolgálat és pénztári nyitva tartásunk nem változik: hétköznapokon 9-től 16 óráig várjuk ügyfeleinket.

Vigyázzunk egymásra; ha felkeres bennünket, kérjük, használja a kézfertőtlenítő állomásunkat és viseljen maszkot! Mi továbbra is azért dolgozunk, hogy garantáljuk a biztonságos együttműködés feltételeit – akár online, akár telefonon, akár személyesen.

Elérhetőségek:

i-Fleet SZERZŐDÉSKÖTÉS, SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSA, EGYÉB ADMINISZTRÁCIÓ:

Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, keresse kiemelt kapcsolattartóját, vagy írjon központi elérhetőségünkre, a sales@icell.hu e-mail címre, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

I-FLEET HIBABEJELENTÉS

Rendszerünkkel, illetve járműveivel kapcsolatos bármilyen kérdés, hibabejelentés esetén kérjük, jelezzen nekünk az i-Fleet felület “Kommunikáció” menüpontja alatt található “Hibabejelentésre“ kattintva. Amennyiben nem sikerül üzenetét elküldeni az i-Fleet felületen, kérjük írjon az ifleetsupport@icell.hu e-mail címre.

OBU – ÚTDÍJFIZETÉS HIBABEJELENTÉS

Amennyiben OBU S550 készülékkel, annak működésével, beüzemelésével vagy hibajelzésével, vásárlásával kapcsolatos kérdése van, továbbra is állunk rendelkezésére munkaidőben a +36 1 467 1750 telefonszámon, 0-24 órában a +36 1 510 0548 telefonszámon, valamint az obus550@icell.hu e-mail címen.

SZÁMLÁZÁSSAL KAPCSOLATOS kérdések esetén kérjük, írjon az office@icell.hu e-mail címre.

1553
Korábbi bejegyzéseink:
Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!