Kaposvári család nyerte a „Közlekedik a család” országos közlekedésbiztonsági versenyt

2019 Juni 24.

IDÉN IS AZ I-CELL NYOMKÖVETŐ RENDSZERE SEGÍTETTE A DÖNTŐ LEBONYOLÍTÁSÁT

Az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság 2011 óta rendezi meg „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a körültekintő, megfontolt és példamutató közúti közlekedési magatartás fontosságára. A fődíj idén egy Skoda Fabia Ambition volt, de minden döntőbe jutott család értékes ajándékokat kapott, akárcsak azok az iskolák, ahonnan a legtöbb diák és családja vett részt a vetélkedősorozaton.

A területi versenyek lezárásaként június 22-23-án került sor Vas és Zala megyében a „Közlekedik a család” vetélkedő döntőjére. Az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság által 2011 óta szervezett verseny célja a szabálykövető közlekedési kultúra elsajátítása, a körültekintő, megfontolt közlekedési magatartás kialakítása. A játékra minden olyan család nevezhetett, ahol legalább az egyik szülőnek van érvényes B kategóriás jogosítványa, illetve 6 és 17 év közötti gyereket/gyerekeket nevelnek.

Forrás: police.hu

A 682 indulóból a területi vetélkedők győztesei, vagyis 20 család versenyezhetett a döntőben a fődíjért, a Skoda Fabia Ambition gépkocsiért. A döntőn résztvevő családok egy-egy 30 ezer forint értékű üzemanyag-utalványt és ajándékcsomagot is kaptak, valamint egy-egy hosszú hétvégére szóló belföldi üdülést is nyertek. Emellett azok az iskolák, amelyekből a legtöbb diák és családja vett részt a vetélkedősorozaton, a helyezéstől függően 500 ezer, 300 ezer és 100 ezer forint értékű tan- és sportszerjutalomban részesültek. A „Közlekedik a család” vetélkedő 2019. évi döntőjét a Bitó család nyerte Kaposvárról. A második a Békés megyei Zahorán család lett, míg a harmadik helyen a Bács-Kiskun megyei Tóth család végzett.

A döntő lebonyolításához idén is csúcstechnológiájú nyomkövető rendszerével járult hozzá az i-Cell: a biztonságos közlekedést, a résztvevők védelméről, követhetőségéről és felügyeletéről az i-Fleet flottakövető rendszer gondoskodott. Mivel ennek köszönhetően folyamatosan lehetett figyelni a verseny menetét, sikerült egy eltévedt autóst is telefonon visszairányítani a helyes útvonalra.

További információ: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/baleset-megelozes/kampanyok/matol-skoda-fabiaval-kozlekedik-egy-kaposvari

1270
Korábbi bejegyzéseink:
Haben Sie Fragen? Wir rufen Sie zurück!