Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/dybhu/public_html/icell.hu/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Ismét Business Superbrands díjas az i-Cell - iCell

Ismét Business Superbrands díjas az i-Cell

2021 november 24.

Idén már negyedik alkalommal kapta meg a legkiválóbb üzleti márkáknak járó elismerést az i-Cell. A Business Superbrands a világ mintegy 90 országában a minőség és a hitelesség garanciája, a magas minőséget szimbolizáló védjegy.

„2021 mérföldkő az i-Cell közel negyedszázados történelmében: a MOL Nyrt. megjelenésével – mint befektető és mint szakmai partner – új korszakot nyitottunk, amelyet közös projektjeink sikere, illetve piaci pozícióink megszilárdítása is fémjelez. A Superbrands díj elnyerése igazolja, hogy jó úton járunk; az innováció tovább erősítette azokat az értékeket, amelyekre a működésünket alapoztuk: a megbízhatóságot, a minőséget és a professzionalizmust” – mondta a díjról az i-Cell ügyvezetője. Farkas Károly hangsúlyozta: az idén már negyedszer megszerzett kitüntető cím elsősorban a cégnél dolgozó nagyszerű csapatnak köszönhető.

A kitüntetés odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően 22 tagú, független, elismert marketing szakemberekből és vállalatvezetőkből álló bizottság dönt. A díjra pályázni nem lehet, a jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei javaslata alapján. A Business Superbrands program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki; olyan cégeket, amelyek elsősorban más vállalkozásokkal állnak kapcsolatban.

1717
Korábbi bejegyzéseink:
Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!