Rendkívüli évet zártunk 2020-ban

2021 január 13.

Garanciabővítés, a webshop elindítása, új honlap, új applikáció, nemzetközi szakmai partnerség bővítése, újabb Superbrands díj, még hangsúlyosabb társadalmi felelősségvállalás – csak néhány példa arra, mi minden történt 2020-ban az i-Cellnél. Köszönjük, hogy Ön is hozzájárult ezekhez a sikerekhez!

A COVID miatt a legtöbb vállalkozás rendhagyó esztendőt zárt, de számunkra nemcsak ezért volt különleges év a tavalyi. Számos fejlesztés, szakmai elismerés és az ügyfélkör dinamikus bővítése jellemezte 2020-at. Eközben nekünk is meg kellett felelnünk a járványhelyzet által támasztott új feltételeknek (személyes kontaktusok csökkentése, érintésmentesség), hogy továbbra is garantálhassuk a biztonságos együttműködés feltételeit ügyfeleinkkel.

A legbüszkébbek azokra a fejlesztésekre és újdonságokra vagyunk, amelyekkel ügyfeleink munkáját támogatjuk: megújítottuk honlapunkat, az átláthatóság, a kényelem és a felhasználói élmény növelése érdekében még több funkcióval bővítettük új, mobiltelefonos flottamenedzsment applikációnkat, útdíjfizetési szolgáltatásainkat webshopban is elérhetővé tettük, továbbá OBU termékeink garanciáját kettőről három évre növeltük. Az útdíjbevallási közreműködők körében az i-Cell nemcsak megőrizte piacvezető pozícióját, de az eszközmeghibásodás arányát tekintve is a legmegbízhatóbb szolgáltatónak számít. Továbbra is várjuk véleményét, javaslatait, hiszen ügyfeleink visszajelzései alapján priorizáljuk fejlesztéseinket, folyamatosan a felhasználói igényekhez igazítva és bővítve szolgáltatásainkat.

2020-ban több mint 10 ezer OBU S550 készüléket adtunk el, ami megfelel az elmúlt évek bővülési ütemének. Jelenleg közel 21 ezer ügyfelet szolgálunk ki az útdíjfizetésben és a flottamenedzsmentben – van, akinek csak egyetlen, de van, akinek 800 járművét szereltük fel készülékeinkkel.

Szakmai partnerségeink tavaly három területen emelkedtek ki: a mezőgazdaság, a közlekedésbiztonság és a nemzetközi telematikai együttműködés területén. Elsőként csatlakoztunk az AgroVIR digitális adatgyűjtő platformjához, így együttműködésünk új digitális megoldásokkal segíti a gazdálkodókat és a menedzsmentszemléletű gazdálkodókat. 2020-ban is bennünket választott az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság (OBB) szakmai partnernek a „Közlekedik a család” országos vetélkedő döntőjének lebonyolításához szükséges csúcstechnika biztosítására. Szintén komoly elismerést jelent, hogy a nemzetközi szinten az egyik piacvezető, olasz Telepass a hazai telematikai vállalkozások közül az i-Cellt választotta szakmai partnerének. Magyarországon több nemzetközi partnerrel működünk együtt az elektronikus útdíjbevallásban, vagyis nem a Telepass az első, amely a mi GPS alapú technológiai rendszerünket választotta, de a mostani megállapodás fontos mérföldkő az i-Cell nemzetközi piaci törekvéseiben.

Tavaly már harmadik alkalommal kapta meg a legkiválóbb üzleti márkáknak járó elismerést az i-Cell. A Business Superbrands díj elnyerése fontos visszajelzés számunkra, hiszen igazolja, hogy helyesen döntöttünk, amikor a megbízhatóságra, a minőségre és a professzionalizmusra helyeztük a hangsúlyt az i-Cell működésében.

A társadalmi felelősségvállalás 2020-ban minden korábbinál nagyobb szerepet játszott az i-Cell életében, hiszen ezekben a rendkívüli időkben még inkább felértékelődnek azok a gesztusok, amelyek kifejezik: ami történik, az a mi ügyünk is. Ezért csapatunk úgy döntött, hogy azt az egymillió forintot, amit minden évben partnereink és ügyfeleink karácsonyi ajándékára fordítunk, az Országos Mentőszolgálatnak (OMSZ) ajánljuk fel, segítve a COVID elleni küzdelmüket. Ezúton is köszönjünk az Önök támogatását! Nemcsak pénzadománnyal segítettünk: tíz egészségügyi dolgozó családjának ajánlottunk fel egyhetes balatoni üdülést a www.fogjunkossze.hu weboldalon keresztül, elsők között csatlakozva a kezdeményezéshez.

1765
Korábbi bejegyzéseink:
Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!