Takarékos okosmegoldások gazdálkodóknak I.

2021 február 18.

A tavasz beköszönte, a földművelési munkák megkezdése előtt még van idő arra, hogy olyan GPS alapú adatátvitelen alapuló alkalmazást vezessen be vállalkozásánál, amellyel már rövidtávon látványos eredményeket érhet el: a tevékenysége takarékosabbá, átláthatóbbá, pontosabbá és gyorsabbá válik, a földművelés és az adminisztráció terén egyaránt. Az i-Fleet Agro nemcsak a nagy gazdaságok, hanem a KKV-k számára is igényre szabott szolgáltatásokat, a piacon egyedülálló megoldásokat kínál.

Az erőforrások hatékony felhasználása és a fenntarthatóság ma már elválaszthatatlan fogalmak a mezőgazdaságban. A versenyképesség növeléséhez ezért elengedhetetlen az adatvezérelt, információn alapuló döntéshozatal, az automatikus adatátvitel, az okoseszközök és applikációk használata, amelyeket a gazdák akár kint, a „terepen” is könnyedén tudnak használni. Az i-Cell GPS alapú adatátvitelen alapuló alkalmazása abban segít, hogy a gazdálkodó pontos és jól átlátható képet kapjon a földművelési folyamatokról, támogatva ezzel a hatékonyabb munkaszervezést, illetve a tervezést, valamint tudomást szerezzen az esetleges visszaélésekről.

Ügyfeleink tapasztalatai szerint az i-Fleet Agro és a hozzá kapcsolódó, egyedülálló pontossággal működő innovatív üzemanyag-szintmérő rendszer bevezetésével azonnali 25-30 százalékos üzemanyag-költség csökkenés érhető el tudatosabb és kontrollált géphasználatnak köszönhetően, ha korábban még nem használtak ilyen megoldást. Lehetőség van riasztások beállítására is, például üzemidőn kívüli üzemanyagcsökkenés esetén.

Az i-Fleet Agro bármilyen erő- vagy munkagéphez kapcsolható, a traktortól a kombájnig, a kultivátortól a permetezőig. A piacon egyedülálló automatikus munkagép azonosítással teljes mértékben kiküszöbölhető az emberi tévedés, mulasztás. Ezért valamennyi mezőgazdasági munka megtervezésében, elvégzésében és ellenőrzésében is hatékony segítséget nyújt, legyen szó talajművelésről, vetésről, betakarításról vagy növényvédő szerek kijuttatásáról.

A rendszer különösen ajánlott a kisvállalkozóknak, mert:

Munkatársaink díjmentes tanácsadással és igényfelméréssel, tesztelési lehetőséggel, valamint helyszíni beszereléssel is segítenek, hogy a gépparkjához igazodó szolgáltatásokkal, az Ön számára legfontosabb adatokkal támogathassuk munkáját.

A nagyobb gazdaságok számára kínált szolgáltatásokról itt olvashat.

1663
Korábbi bejegyzéseink:
Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!