Új ügyvezető az i-Cell élén

2023 január 2.

Január 1-től Varró Balázs, az eddigi operatív vezető vette át az ügyvezetést Farkas Károlytól, aki mostantól az i-Cell igazgatóságának elnökeként, a cégcsoport szintjén felel a stratégiai tervezésért és az innovatív döntésekért. Varró Balázs a másik ügyvezető, dr. Farkas Ferenc mellett felel a vállalat közvetlen irányításáért.

„Farkas Károly ügyvezetése alatt vált az i-Cell Kft. Magyarország egyik leginnovatívabb, több szegmensben piacvezető telematikai vállalkozásává. A jövőbeni irányt közösen jelöltük ki, továbbra is a megbízhatóságra, a minőségre és a professzionalizmusra helyezzük a hangsúlyt az i-Cell működésében” – mondta Varró Balázs az ügyvezető váltásról. Hozzátette: a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben is az ügyfelek visszajelzései alapján priorizálják a fejlesztéseket, folyamatosan a felhasználói igényekhez igazítva és bővítve a cég szolgáltatásait.

„A MOL Nyrt. 2021-es belépésével, stratégiai partnerségével az i-Cell szintet lépett az idén éppen negyedszázados történetében. Ahhoz, hogy erre alapozva tovább erősítsük hazai pozícióinkat, illetve folytassuk a terjeszkedést nemzetközi piacokon, a cég irányítási szintjeit is az új kihívásokhoz igazítottuk” – fogalmazott a leköszönt ügyvezető. Farkas Károly szerint ennek megfelelően Varró Balázs az elmúlt időszakban fokozatosan átvette az operatív üzemeltetés mellett az üzletfejlesztés, az értékesítés és a HR irányítását is, így az átállás zökkenőmentesen történik.

2223
Korábbi bejegyzéseink:
Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!