Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/dybhu/public_html/icell.hu/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Baleset-megelőzés 3,5 t felett! - iCell

Tudja biztonságban sofőrjeit, előzze meg a baleseteket!

Fokozódó balesetveszély a közutakon

Sajnos napjainkban  a nagyobb forgalommal, Just in Time beszerzésekkel, a friss alapanyagokra való folyamatos elvárásainkkal valamint a kiterjesztett vevői kapcsolatok elterjedésével a közúti közlekedés nem kis részét a teherfuvarozók vagy a szolgáltatásokat (szerviz, futárszolgálat stb.) végző cégek autói teszik ki. A közlekedés legfontosabb résztvevőiként mindenhol ott vannak, sokan vannak és sajnos sietnek, hiszen a szállításokat, szervizeket időre kell teljesíteniük. Vezetési stílusuk sok esetben hagy kívánnivalókat maga után, ami a szervizköltségeket is növeli.

Baleset-megelőzéssel, vezetési stílus elemzéssel kapcsolatos bővebb információt szeretne, esetleg árajánlatot kérne?

Kérjen visszahívást az alábbi űrlapon!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Egy baleset költségei

Egyértelmű, hogy a kamionok, teherautók vagy kisteherautók körében történő balesetek kiemelten sokba kerülnek a vállalatoknak, hiszen

a közlekedési balesetek okozta, közvetlenül vagy közvetve generálódó költségek minimum két-háromszázezerre rúgnak, ha csak az önrészt nézzük, és ha

esetleg az árokból kiemelés díját illetve a a többit is kifizetjük, hatalmas összeget tehetnek ki. Nem is beszélve az idő- ember és presztizsveszteségről, ami pótolhatatlan.

Ön törődik a baleset-megelőzéssel? Nem? És mennyibe kerülhet ez Önnek?

Tapasztalatunk szerint a fentieket olvasta a legtöbben megkönnyebbülten arra gondolnak, hogy a saját sofőrjeik szerencsére felelősségteljesen vezetnek, így a baleset-megelőzéssel kapcsolatos tájékoztatásokat tárgytalannak érzik. Hiszen eddig sem volt gond.

Ha Ön is követi a híradásokat, akkor biztos lehet abban, hogy a legutóbbi kamionos közlekedési balesetek résztvevői is pontosan így gondolták!

Gondoljunk csak arra, hogy hányszor fordul elő akár a civil sofőrök esetében is, hogy az autóban telefonbeszélgetést bonyolítanak, esznek vagy isznak esetleg rádiót hallgatnak, ami mind-mind alkalmas arra, hogy elvonja a figyelmet éppen csak egy pillanatra, ami elég egy baleset kialakulásához!

Helytelen vezetési stílus kiszűrése vezetési stílus elemzéssel

Arról nem is beszélve, hogy a sofőrök a helytelen vezetési stílus miatt a járműveket gyakrabban amortizálják le, ami ráadásul a szervizköltség további emelkedéséhez vezet.

Mindezt lehet ugyan büntetni, de szankció ide, szankció oda, idéig viszonylag nehezen volt mérhető, hogy melyik sofőr hogyan vezet. Ez azonban megváltozott, hiszen rendszerünk segítségével kényelmesen, online, sőt, akár pontozásos módszerrel nyilvántartható a sofőrök vezetési stílusa!

Ezen helyzetek megelőzésére fejlesztettük ki Safe Driver balesetmegelőző rendszerünket, mely nemcsak az i-Fleet nyomkövető szolgáltatással már rendelkező partnereinknek lehet nagyon hasznos, hanem funkcióként új vásárlóink számára is kérhető!

Baleset-megelőzéssel kapcsolatos bővebb információért kérjen visszahívást az oldal tetején található űrlap kitöltésével!

 

Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!