Cégünkről

Cégtörténet

Az i-Cell 1998. óta a telematika leginnovatívabb magyar tulajdonú vállalata. A flottakövetés mellett mobilfizetési technológiák terén is eredményes szakmai tevékenységet végzünk, 2013. óta pedig az elektronikus útdíjfizetés meghatározó szolgáltatójaként is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Vállalatunk 2002-ben Európában elsőként fejlesztette ki saját mobilparkolási rendszerét, amely 2003-ban elnyerte az Európai Parkolási Szövetség „Legjobb utcai mobilparkolás” díját. Ez a megoldás azóta több európai városban teszi kényelmessé a parkolást.

Több mint húsz éves szakmai munkánk egyik legjelentősebb eredménye a 2013-ban saját koncepció alapján fejlesztett és megvalósított használatarányos elektronikus útdíjfizetési rendszer, a Hu-Go, amely megfelel az Európai Unió technológiai követelményeinek valamint az Európai Elektronikus Útdíj Szolgáltatás  szabványainak egyaránt. Az új útdíjfizetési rendszert az Európai Unió a leginnovatívabbnak megoldásként értékelte, vállalatunk pedig a fejlesztésért 2014. szeptemberében átvehette az év IKT projektjének járó Gyurós Tibor díjat, mely az információs és kommunikációs technológiai ipar egyik legrangosabb díja Magyarországon.

Vevőink azok a magyar kis- és középvállalkozások illetve, egyéni vállalkozók, akik felelős munkát kívánnak végezni és a jármű-flottájukat költséghatékonyan és átláthatóan kívánják használni. Hiszünk abban, hogy innovatív mobilkommunikációs megoldásaink hozzájárulnak partnereink mindennapi munkájának hatékonyabbá tételéhez és valós piaci előnyt teremtve számukra, növelni tudják versenyképességüket.

Törekvéseink eredményeképpen partnereink száma mára elérte a több százat, flottamenedzsment szolgáltatásunk pedig több tízezer gépjármű felügyeletét teszi lehetővé.  Partnereink között a klasszikus fuvarfeladatokat ellátó flottákon kívül nagy számban találhatóak közösségi közlekedésben részt vevő autóbuszok és munkagépek is.

Vállalati hitvallás

„Az i-Cell több mint két évtizedes pályafutásának szakmai és gazdasági eredményeit, hazai és Európai sikereit a minőség és az innováció iránti, vállalati alapértékként megfogalmazott elkötelezettségnek, a körültekintően megválasztott, nemzetközi elismertséggel rendelkező beszállító partnereinek, valamint annak a rugalmasságnak, nyitottságnak és fejlődő-képességnek köszönheti, amely nélkülözhetetlen az olyan szakmai területen, ahol technológiai fejlődés velejárójaként öt éves gyökeres változási ciklusok közepette kell eleget tenni a kihívásoknak.

Az i-Cell vezetése nagy hangsúlyt fektet a magasan kvalifikált, elkötelezett munkatársak folyamatos motiválására és rendszeres képzésére, hogy hosszú távon biztosítsuk az ügyfeleink által elvárt színvonalat.”

Környezetvédelem

Üzleti tevékenységünk során kiemelten figyelembe vesszük a környezet védelmét és törekszünk az energia lehető leghatékonyabb felhasználására. A hulladék-kibocsátás minimalizálása mellett az elektronikus hulladék elszállítására és újrafeldolgozására is kiemelten odafigyelünk, melyben partnerünk az ENVIROINVEST Környezetvédelmi és Biotechnológiai Zrt is. Célunk a természeti erőforrások megőrzése, ezért gondoskodunk arról, hogy az általunk forgalmazott termékek energiafelhasználása hatékony legyen, és minden esetben szem előtt tartjuk fejlesztési és javítási eljárásaink környezettudatosságát. Hiszünk abban, hogy termékeink használata segít partnereinknek az erőforrások hatékony felhasználásában, így kívánunk hozzájárulni ahhoz, hogy együtt tehessünk az egészségesebb környezetért.

Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!