Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/dybhu/public_html/icell.hu/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Elismerés annak, aki ismét megmutatta a világnak, hogy mire képesek a magyarok - iCell

Elismerés annak, aki ismét megmutatta a világnak, hogy mire képesek a magyarok

2017 február 8.

Az i-Cell a 2016. november 6-án startolt Vendée Globe non-stop, egyszemélyes földkerülő vitorlásversenyen induló Spirit of Hungary versenyhajó, illetve a versenyző Fa Nándor támogató partnereként ezúton szeretne gratulálni az emberfeletti küzdelemben elért, mind Magyarország, mind pedig a nemzetközi közönség számára példaértékű eredményhez.

Az i-Cell számára Fa Nándor emberi és sportteljesítményében is kiemelkedő értéket képvisel nem csupán a kitartás és a tántoríthatatlan akarat, hanem a célok elérése érdekében vállalt áldozatos munka és a feladat iránti alázat. Magyar tulajdonú technológiai szolgáltató vállalatként úgy gondoljuk, Fa Nándor és a Spirit of Hungary sikere hozzájárul nemzeti tartásunkhoz, amelyből erőt meríthetünk a kihívások során, s amelyet tovább adhatunk az utánunk következő generációknak.

Köszönjük, hogy támogató partnerként részt vehettünk ebben a hatalmas vállalkozásban!

Videó a beérkezés pillanatáról – facebook

 

 

 

1553
Korábbi bejegyzéseink:
Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!