Folyamatos üzemanyag-kontroll a benzináremelés ellen

2022 augusztus 1.

A héten újabb, jelentős, 15-20 forintos drágulás várható a közel 700 forintos benzin és a mintegy 750 forintos gázolaj esetében, miközben már csak piaci, a hatósági árnál jóval magasabb üzemanyagáron tankolhatnak a céges személyautók is. A költségek ilyen ugrásszerű növekedésénél az üzemanyag-takarékos működés létfontosságú a vállalkozások jövője, versenyképességének megőrzése szempontjából. Folyamatos kontroll alatt tarthatja cége üzemanyag-fogyasztását és -költségeit i-Fleet flottamenedzsment szolgáltatásunkkal, amellyel nemcsak kiadásait, de az adminisztrációt is csökkentheti, valamint megelőzheti a visszaéléseket.

Optimalizálja üzemanyagköltségeit i-Fleet szolgáltatásunkkal, amelynek része az üzemanyagszint-mérés is. Ezzel megelőzhetők a váratlan üzemanyag kiadások és folyamatosan monitorozható a fogyasztás, így a költségek is. Például ha hirtelen lecsökken a benzin vagy a gázolaj szintje a tankban, akkor a rendszer automatikusan, valós időben riasztja az ügyvezetőt vagy a flottamenedzsert, így az ilyen jellegű károk csökkenthetők, de az i-Fleet képes azt is érzékelni, ha nem engedélyezett helyeken történik a tankolás. A rendszer automatikus és online riportot készít a tankolásokról és az elfogyasztott üzemanyagról – kiküszöbölve ezzel az elszámolási hibákat. De nemcsak követi, hanem exportálható formában meg is mutatja a működési kiadások alakulását, ezzel egyértelműen észrevehetővé teszi a lehetséges megtakarítási pontokat.

 

A flottakövetést nemcsak nagy flottával rendelkező vállalkozásoknak érdemes alkalmazniuk: akár egyetlen jármű vagy munkagép esetében is megéri. Kevesebb üzemanyag, kevesebb szervizköltség, kevesebb adminisztrációs teher, kisebb lízingdíj, a visszaélések megakadályozása – már rövid távon megtérülhet, ha az i-Cell moduláris alapú, az ügyfél igényeihez maximálisan igazodó flottamenedzsment szolgáltatását használja.
Még több információ: Üzemanyag-kontroll az iFleet-el

1192
Korábbi bejegyzéseink:
Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!