Idén is az i-Cellt választotta szakmai partnerének az ORFK

2021 augusztus 31.

Az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság idén is megrendezte a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt. Az augusztus utolsó hétvégéjén tartott országos döntő lebonyolításához idén is csúcstechnológiájú nyomkövető rendszerével járult hozzá az i-Cell; a biztonságos közlekedést, a résztvevők védelméről, követhetőségéről és felügyeletéről az i-Fleet flottakövető rendszer gondoskodott.

A vetélkedő célja, hogy minél szélesebb körben felhívja a figyelmet a körültekintő, megfontolt és példamutató közlekedési magatartás fontosságára. A 19 megyére és a fővárosra is kiterjedő versenyeken olyan gyermekes családok vehettek részt, ahol legalább az egyik szülőnek van érvényes B-kategóriás vezetői engedélye, a gyerek(ek) életkora pedig 6 és 17 év között van.

A „Közlekedik a család” országos döntőjének lebonyolításában hosszú évek óta az i-Cell az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakmai partnere; cégünk idén is örömmel mondott igent a rendőrség felkérésére. A biztonságos közlekedés felügyeletéről, a résztvevők védelméről, követhetőségéről és felügyeletéről ezúttal is a csúcstechnológiájú i-Fleet flottakövető rendszer gondoskodott.

A döntőben Veszprém és Győr-Moson-Sopron megye területén, hét állomáson teljesítettek a családok közlekedésbiztonsággal összefüggő elméleti és gyakorlati feladatokat. A verseny fődíját, egy Škoda Kamiq típusú személygépkocsit a Baranya megyei Beregi család nyerte.

2170
Korábbi bejegyzéseink:
Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!