Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/dybhu/public_html/icell.hu/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Garancia úton-útfélen, a lehető legtöbb helyen - iCell

Garancia úton-útfélen, a lehető legtöbb helyen

2015 július 17.

OBU Garancia és szervizhálózat országszerte

Az i-Cell OBU S550 problémákat orvosló szervizhálózata országszerte 23 helyszínen áll a felhasználóink rendelkezésére, méghozzá OBU Assistance garancia kártya birtokában akár azonnali csereeszközzel is.

Ügyfeleink állandóan úton vannak, a fuvarozás sajátosságaiból adódóan a tervezett fuvarok mellett ráadásul újabb és újabb feladatok adódhatnak, ami az útdíjfizetési kötelezettséget is érinti. Legtöbb partnerünk éppen ebből a megfontolásból vásárolt OBU készüléket, hiszen a viszonylati jegy típusának megfelelően annak kötöttségei nem tették lehetővé ezt a szabadságot. És nyilvánvalóan, aki már fedélzeti eszközzel szeretné megoldani az útdíjbevallást, az elvárja a gyors, pontos, kényelmes, plug&play működést.

Azonban természetesen minden elektronikai eszköznél előfordulhatnak kisebb meghibásodások, amelyek megnehezíthetik a használatot, ám amelyeket egyszerűen ki lehet küszöbölni, erre kínálunk most lehetőséget minden OBU S550 tulajdonos partnerünknek.

Mivel elsődleges feladatunknak tartjuk, hogy az OBU S550 készülékek használata a lehető legkényelmesebb legyen, és hiszünk abban, hogy az eszközök kiállják az idő próbáját, bátran ajánlunk újabb garancia hosszabbítást a lejárt garanciájú, néhány éves eszközökre is.

Az Assistance meghosszabbított jótállás megléte esetén a hibás készüléket egy mozdulattal újra cserélheti, melyet a már megszokott módon, regisztráció után azonnal használhat. Az Assistance garanciakártyája vonatkozik az OBU S550 útdíjfizető készülékre, a kábelre és az akkumulátorra egyaránt. Hozzáférhető az ország immár 23 helyszínén rendelkezésre álló szervizpontokon, (a helyszínekért kattintson ide: szervizpontok) így az Assistance garanciakártya birtokában a  csere a lehető leghamarabb megtörténhet, így téve biztonságossá és kényelmessé az útdíjfizetést.
Kivéve persze, ha valaki nem él a lehetőséggel, hiszen ez esetben a hirtelen meghibásodás esetén nincs mit tenni, akkor az új OBU S550 készülék vásárlása orvosolja a problémát.

Bővebb információért kattintson ide: OBU garancia!

1804
Korábbi bejegyzéseink:
Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!