Takarékos okosmegoldások gazdálkodóknak II.

2021 február 23.

A modern informatikai eszközök alkalmazása a mezőgazdaságban harmadával is növelheti a hatékonyságot. A kisebb üzemanyagfogyasztástól az adminisztráció egyszerűsítéséig, a bérmunka egyértelmű dokumentálásától az azonnali adatáramlásig, a munkaszervezés egyszerűsítésétől a hatékonyabb munkavégzésig számos területen támogatja a gazdálkodókat az i-Fleet Agro egyedülálló szolgáltatásokat is tartalmazó alkalmazása.

 

Az iFleet Agro szolgáltatással minden erőgépet és munkagépet valós időben nyomon lehet követni, az adatok pedig azonnal összesíthetők. A cégvezető, az agronómus és a gépvezető munkája is egyszerűbbé, gyorsabbá és átláthatóbbá válik a piacon egyedülálló fejlesztéseknek, az ügyfelek igényeihez igazodó szolgáltatásoknak, valamint a minden munkafázisra kiterjedő támogatásnak köszönhetően.

A műholdas térkép segítségével nemcsak az látható, hogy melyik parcellán dolgozik és hogyan mozog, hanem az is, hogy:

Ami a cégvezető munkáját támogatja:

Ami az agronómust segíti:

Ami a gépvezető dolgát könnyíti meg:

Munkatársaink díjmentes tanácsadással és igényfelméréssel, tesztelési lehetőséggel, valamint helyszíni beszereléssel is segítenek, hogy a gépparkjához igazodó szolgáltatásokkal, az Ön számára legfontosabb adatokkal támogathassuk munkáját.

A kis- és középvállalkozók számára kínált előnyökről itt olvashat.

1544
Korábbi bejegyzéseink:
Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!