Testre szabtuk az i-Fleet applikációt

2020 november 5.

Még több funkcióval bővítettük mobiltelefonos flottamenedzsment applikációnkat az átláthatóság, a kényelem és a felhasználói élmény növelése érdekében. A számos újdonságot tartalmazó i-Fleet app már minden ügyfelünk számára díjmentesen elérhető az AppStore-ban és a Google Play webáruházban is.

Újabb funkciókkal bővítettük mind népszerűbb i-Fleet applikációnkat, amely díjmentesen elérhető minden ügyfelünk számára, beleértve az Alap csomagot használókat is.

A jobb átláthatóság és a kényelem érdekében az egyes adatok már nemcsak térképes, hanem listás nézetben is elérhetők, és lehetőség van különböző szempontok szerinti szűrésre, rendezésre. A beállításokat az Ön igényeinek megfelelően alakíthatja: bármelyik adat állítható, kiválasztható, így Ön csak azokat az adatok látja (és olyan sorrendben), amelyekre napi szinten kíváncsi – pozíció, rendszám, útdíjállapot, aktuális sebesség, legnagyobb sebesség, sofőr, gyújtásállapot, motor hőfoka, üzemanyag szintje (ahol van mérés), utolsó beküldött adat stb. Választható térképes nézet áll rendelkezésre, emellett az egyes autók rendszáma külön megjeleníthető a pozíciójukat jelző ikon mellett.

Vagyis az i-Fleet appal megjeleníthető minden olyan adat, ami a valós idejű flottakövetést támogatja – a nap bármely szakaszában ellenőrizhető járműveit, bárhol is tartózkodjanak –, és néhány kattintással átlátható a flotta teljes állapota. Az applikáció jól kiegészíti az asztali felületen elérhető adminisztratív és adatelemzési funkciókat, így téve teljessé a flottamenedzsmentet.

További részletekért kattintson ide.

Ügyfeleink visszajelzései alapján priorizáljuk fejlesztéseinket, folyamatosan a felhasználói igényekhez igazítva és bővítve szolgáltatásainkat.

Legyen Ön is a fejlesztőnk! Várjuk visszajelzését, milyen szolgáltatással segíthetnénk a munkáját.
E-mail: info@icell.hu

 

1884
Korábbi bejegyzéseink:
Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!