Automatikus parkolási szolgáltatás az iFleet applikációban

2022 június 13.

Nemcsak a parkolási folyamatot, az adminisztrációt is jelentősen egyszerűsíti, valamint a költségek elszámolását is optimalizálja az iFleet applikációban elérhető okosmegoldás. Az i-Cell országos lefedettségű, intelligens parkolási rendszere nemcsak idő- és költségtakarékos, de a büntetéseket is kizárja.

Az automatikus parkolási szolgáltatás lényege, hogy a Nemzeti Mobilfizetési Rendszerbe (NM) tartozó helyszíneken – az M2M (machine to machine) technológiának köszönhetően – a fizetés a zónának megfelelő díjszabással elindul, ha a slusszkulcsot kihúzzák és leáll, amikor a gyújtást a sofőr ráadja. Mindebből az autó használója semmit sem érzékel, hiszen a rendszerek egymással kommunikálnak, de a sofőr értesítést kap és az applikációban bármikor ellenőrizni tudja a parkolás státuszát, elindulását, leállítását, illetve manuálisan felülbírálhatja a Fleet Parkingot.

Az iFleet applikációban, külön menüpont alatt elérhető szolgáltatás képes kiküszöbölni azt is, hogy dugóban, vagy rövid idejű megállás esetén elinduljon a fizetés. A Fleet Parking használatával elkerülhetők a zónatévesztések, a feleslegesen, előre megvásárolt órák, az elfelejtett parkolás-leállítások és természetesen a bírságok is, inaktív zónában pedig időzített parkolás indul el, amikor fizetőssé válik az övezet (pl. reggel 8-kor). A szolgáltatás az országban mindenhol működik, ahol a parkolási társaság vagy az önkormányzat a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-vel áll szerződésben.

Az iFleet rendszer minden hónap végén automatikusan részletes kimutatást és számlát küld a parkolásokról, így átláthatóvá válnak a költségek. Meglévő ügyfeleink számára kérés esetén akár 24 órán belül tudjuk aktiválni a szolgáltatást, mivel az nem igényel külön eszközbeszerelést.

További részletek a szolgáltatásról itt érhetők el.

1224
Korábbi bejegyzéseink:
Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!