Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/dybhu/public_html/icell.hu/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Közlekedésbiztonságban is partner az i-Cell - iCell

Közlekedésbiztonságban is partner az i-Cell

2020 október 19.

A hazai közlekedésbiztonság ügyét kiemelten támogató cégként az i-Cell az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság (OBB) szakmai partnereként idén is csúcstechnológiával járult hozzá a „Közlekedik a család” országos vetélkedő döntőjének lebonyolításához. Az i-Fleet nyomkövető rendszere tette lehetővé, hogy valós időben, pontosan, a tévedés kizárásával állapíthassák meg a verseny állását, illetve eredményét.

Idén már kilencedik alkalommal rendezték meg Magyarország legnagyobb közlekedésbiztonsági vetélkedőjét, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a körültekintő, megfontolt és példamutató közúti közlekedési magatartás fontosságára – mindarra, ami iránt az i-Cell is elkötelezett. A szeptember 19. és október 4. között lebonyolított versenyen mintegy 500 gyermekes család indult. Az október 17-18-i, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében megrendezett döntőbe 20 résztvevő jutott be, és a Bács-Kiskun megyei Rideg család nyerte meg a fődíjat, egy Škoda Scala típusú személyautót.

1176
Korábbi bejegyzéseink:
Kérdése van? Küldje el adatait,
és mi visszahívjuk!